Sigma

Sigma staat voor kwaliteit

Al in de achttiende eeuw werd de basis gelegd van het succesvolle verfmerk Sigma. In een oude molen in de Zaanstreek. De hoogstaande verven van Sigma worden tegenwoordig wereldwijd gewaardeerd. Sigma maakt onderdeel uit van een internationaal netwerk. Het verfmerk produceert kwaliteitsverven voor verschillende toepassingen en ondergronden.

Sigma-verf kopen voor binnen

Je huis (opnieuw) inrichten? Met een mooie verf in jouw favoriete kleur maak je van elke kamer een heerlijke plek om te vertoeven. Prachtig geverfde muren, die in tonen en structuur samenwerken met de rest van het interieur, maken een kamer echt af. Met juist gekozen Sigma-verf voor binnen laat je andere interieurdelen, zoals de vloer en de meubels, beter tot hun recht komen.

Sigma-verf kopen voor buiten

Sigma verf kopen? Sigma-muurverf voor buiten is van hoge kwaliteit. Met één van de buitenverven van Sigma voorzie je je buitenmuren van een beschermlaag die jaren meegaat én mooi blijft. De Sigma-verf voor buiten is zeer kleurvast. Je kunt de muur zelfs reinigen met een hogedrukspuit. Je kunt Sigma-verf voor buiten krijgen die zorgt voor een mat effect. Houd je meer van glans? Kies dan voor Sigma-verf waarmee je de muur van een mooie zijdeglans voorziet of voor Sigma-verf met een hoogglans-effect. De hoogglans-verf van Sigma blijft tot wel tien jaar mooi! Hiermee is het een van de meest duurzame verven in de handel. Koop je Sigma-verf direct online! Via Kleurmaker bestel je eenvoudig en snel de kwaliteitsverf van Sigma.
 
© Copyright 2021 Kleurmaker.nl powered by Centrologic