Buiten

Grondverf voor buiten

Een geslaagde verfbeurt begint met het aanbrengen van een goede grondverf. Feitelijk is grondverf de basis van elke verfklus. Ook buitenshuis is het goed om bij sommige verfklussen eerst grondverf gebruiken. Als je een houten hek van een mooi kleurtje wilt voorzien, bijvoorbeeld. Het is dan goed om het hout eerst te behandelen met grondverf voor buiten.

Waarom gebruik je grondverf voor buiten?

Grondverf zorgt ervoor dat de verf die je erna aanbrengt beter hecht én dat die laag er mooier uitziet. Als het om een glanzende verf gaat, zal de glans een stuk mooier zijn als je eerst een goede grondverf hebt aangebracht.

Wanneer gebruik je grondverf?

Grondverf wordt vaak aangebracht op onbehandelde ondergronden, zoals een hout dat niet eerder geverfd is geweest. Heb jij onbehandeld hout in de tuin? Gebruik dan grondverf voor je een andere verflaag aanbrengt. Kies voor het mooiste resultaat altijd een kleur grondverf die net iets lichter is dan de aflakkleur.

Koop je grondverf voor buiten direct online

Maak hieronder de keuze voor de grondverf die het best bij jouw verfklus past. Je kunt de buitengrondverf direct online bestellen. Wij zorgen er daarna voor dat de grondverf van jouw keuze bij je wordt thuisbezorgd.
 

Er zijn geen producten in deze categorie.
© Copyright 2021 Kleurmaker.nl powered by Centrologic