Grondverf voor hout

Grondverf kopen? Shop online!

Grondverf is de basis van elke verfklus die met onbehandeld hout te maken heeft. Maar ook voor geschilderd hout dat een tweede kans verdient, is grondverf ideaal. Waarom? Dat lees je hieronder. Direct grondverf kopen? Shop online!

Voordelen van grondverf

Het gebruik van grondverf heeft een aantal voordelen. We zetten ze voor je op een rijtje:

  • Grondverf zorgt voor een goede hechting van de uiteindelijke (echte) verf.
  • Grondverf ‘vult’ het hout. Dit komt de glansgraad van de uiteindelijke (laatste) verflaag ten goede.
  • Grondverf is een goede start voor elke verfklus die met onbehandeld hout te maken heeft. Maar ook voor een verfklus die te maken heeft met geschilderd hout dat in slechte staat is.

Grondverf voor binnen en grondverf voor buiten

Voor gebruik binnenshuis, kies je een grondverf voor binnen uit. Heb je buiten houtwerk, zoals deuren, kozijnen of gevelbetimmering, dat je wilt schilderen? Kies dan een grondverf voor buiten uit. Deze beschermt, geeft laagdikte en vult de poriën. Dit geeft een strak en dekkend resultaat. Grondverf kies je in de kleur van de aflak. In onze webshop vind je grondverf van bekende verfmerken, zoals Farrow & Ball, Wijzonol, Sikkens en Sigma. Kleurmaker staat voor kwaliteit en levert daarom alleen hoogwaardige grondverf. Maar let op: je betaalt bij ons tot wel 30 procent minder voor je verf! Lever in op de prijs, niet op de kwaliteit!

Verfijnd zoeken
© Copyright 2021 Kleurmaker.nl powered by Centrologic